Előfizetői tartalom

Figyelj, tanulj és nyerj! - Válaszd az aranyat

Portfolio
Az amerikai recessziós félelmek, a hitelválság és ennek hatására meredeken zuhanó részvényárfolyamok hatására a tőkepiacok szereplői alternatív befektetési lehetőségek után kiáltanak. Az arany piaca nagyvonalakban alkalmas a szerep betöltésére, mely az elmúlt hónapok árfolyam emelkedésében és a rekordszint felállításában meg is mutatkozott. Véleményünk szerint a hosszabb távra tekintő befektetők továbbra is jó diverzifikációs lehetőséget találhatnak az arany piacán.

Nagy változások az arany piacán. Az arany árfolyamának elmúlt években tapasztalt megduplázódásának ellenére az arany iránti kereslet 2005-ben és 2006-ban nem érte el a kínált mennyiséget. A 2007-es év első három negyedéves adatait figyelembe véve a tavalyi év változást hoz és visszatér a 2004-ben már megfigyelt túlkeresletes állapotba. Ez a kínálati oldal stagnálása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés