Előfizetői tartalom

Többlépcsős, intenzív járulékcsökkentést tervez a kormány

Portfolio
Először egy korlátozott vállalkozói kör részesülne egy komolyabb mértékű, a minimálbér másfél-kétszereséig szóló, 10-12 százalékpontos járulékcsökkentésből 2009 januárjától, majd ha van rá költségvetési mozgástér, kiterjeszthetik ezt a kedvezményt bővebb foglalkoztatói körre és/vagy nagyobb összegre is - tudta meg a Népszabadság. Ennek értelmében többlépcsős foglalkoztatói járulékcsökkentést jelenthet majd be a kormány, amely összhangban van Veres János pénzügyminiszter néhány héttel ezelőtti jelzésével.

Kapcsolódó cikkünk2008.02.06 16:33Veres: kockázatok a 2009-es inflációs előrejelzésnél - 5 éves adócsomag a láthatáron?A Népszabadság információi szerint jövőre a járulékcsökkentés első körben a legfeljebb tíz főt foglalkoztató, azaz lényegében a mikro- és kisvállalkozásokat érintené. Ez összhangban van azzzal az Index értesüléssel, amely az adócsomag egyik fő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés