Előfizetői tartalom

Csak népszerűségi akciónak tartják az elemzők Gyurcsány részvényötletét

Portfolio
Nem nyerte el a piac tetszését Gyurcsány Ferenc tegnap bejelentett részvényosztásos ötlete. Bár a megvalósítás pontos formája még nem ismert, az elemzők úgy gondolják hogy a mostani kezdeményezés olyan privatizációs módot idéz, melyekről a történelem már bebizonyította, hogy nem sikeres. Ezzel együtt a bajban lévő magyar tőzsdéért valamit tenni kell - véli az egyik szakértő.

A népszavazás előreláthatólag kedvezőtlen kimenetelű lesz a kormánypártok számára, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök ezért tegnapi bejelentésével próbálja népszerűségét növelni - véli Tóth Gyula az Unicredit bécsi elemzője. A szakember szerint tekintettel arra, hogy a magyar privatizációs folyamat nagy része már véget ért (csupán néhány vállalat maradt állami tulajdonban)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés