Előfizetői tartalom

Nem hoz áttörést a jövő hét!

Portfolio
A 87 dolláros szintek ismét támaszt jelentettek az olaj árfolyamának, mely a héten 4%-kal egészen a 95.5 dolláros szintekig emelkedett. A több hónapja kialakított sáv tehát továbbra is él a WTI árfolyamában, melynek jelenleg a felső, 100 dollárnál található széle felé tartunk. A Bloomberg által megkérdezett elemzők szerint azonban a jövő héten nem fogunk közelebb kerülni a bűvös határhoz.

A megkérdezett 36 elemzőből 20-an az olajár csökkenését vetítették előre a jövő hétre vonatkozóan, míg heten fogadtak emelkedésre, kilencen pedig stagnálásra. A felmérés a múltbeli adatok alapján az esetek 52%-ában helyesen jelezte előre az elmozdulást. Az olaj árfolyamának támaszt jelenthet, hogy Kína januárban 1.8%-kal növő olajimportról adott számot, melynek hatására...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés