Előfizetői tartalom

Obama átvette a vezetést

Portfolio
Négy előválasztáson, a két virginiain és a két fővárosin már végeredményt hirdettek. A demokratáknál Barack Obama két elsöprő győzelmet tudhat maga mögött. Virginiában 63-36-ra, Washington D. C.-ben 76-24-re nyert. John McCainnek kicsit nehezebb dolga volt Virginiában, de végül 50-41-re nyert, a fővárosban viszont nagyon könnyen, 67-17-re. Marylandban még folyik a szavazatok feldolgozása, a demokratáknál eddig Obama, míg a republikánusoknál McCain vezet.

A keddi előválasztások nem tartogattak nagy meglepetéseket, igaz a virginiai exit pollok még azt mutatták, Mike Huckabee a vártnál jobban szerepelhetett Virginiában, de amikor összeszámolták a szavazatokat, John McCain kilenc ponttal, a szavazatok 50 százalékát megszerezve nyert. A virginiai előválasztás még így is intő jel lehet McCainnek, mivel a republikánus párt konzervatívjainak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés