Előfizetői tartalom

Továbbra sincs megegyezés a sztrájkolók és a MÁV között - Kákosy üzent

Portfolio
Eredménytelenül zárult a ma délelőtti tárgyalás a MÁV és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének (VDSZSZ) vezetői között, az újabb fordulóra a szakszervezet és a MÁV-START Zrt. között ma délben kerül sor. Egyelőre tehát folytatódik a sztrájk - írja az Index. A MÁV Zrt. és a VDSZSZ pénteken 10 órakor folytatja az egyeztetést.

A ma déli egyeztetést követően ülésezik a sztrájkbizottság és dönt a további lépésekről. Az Index információja szerint a szakszervezet az ülésén arról dönthet, mikor függesztik fel a sztrájkot, illetve, hogyan folytatják a tiltakozást. A sztrájk péntek hajnali 3-kor vette kezdetét, ám délben felfüggesztették, majd hétfőn hajnali 3-kor ismét folytatták. Kemény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés