Előfizetői tartalom

Ma már esik az olajár, kérdés meddig?

Portfolio
Az elmúl napok emelkedéseit követően ma 1.3%-kal hanyatlott a WTI márciusi határidős árfolyama azt követően, hogy a negyedik negyedéves amerikai GDP tegnap várt alatti növekedést mutatott, a Fed a vártnak megfelelően 50 bázisponttal vágott irányadó rátáján, illetve a vártnál nagyobb gyarapodást mutattak a múlt heti olajkészletek.

Annak ellenére, hogy a piacon a korábbi napokban a fenntebb említett adatokra vonatkozó várakozások játszották a főszerepet, az olajár tegnap nem mutatott jelentős kilengéseket az adatok publikálásának hatására. Miután a GDP adat és a készletadatok az olaj iránti kereslet csökkenését valószínűsítik, az árfolyam ma megindult lefele.A készletadatok várt feletti bővülésében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés