Előfizetői tartalom

Népszavazás: mozgósító Fidesz, kudarcmérséklő MSZP - tavasszal kormányátalakítás?

Portfolio
A március 9-re kitűzött népszavazáson való minél nagyobb arányú részvételre és igen szavazatra buzdított tegnapi megszólalásában Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, miközben az MSZP-nél elismerik, hogy jelenleg nincs esély megnyerni a referendumot - írja a Népszabadság. A Világgazdaság azt jelzi, hogy míg Szetey Gábor távozása után rövid távon más jelentősebb személyi változás nem történik a kabinetben, addig a népszavazás után markánsabb kormányátalakítást valószínűsítenek a lap által megkérdezett vezető szocialista politikusok. Ezt azonban egyelőre tagadniuk kell a nyilvánosság előtt, mert a tavaszi átalakításokat semmiképp sem akarják összekötni a Fidesz-referendummal és annak üzenetével - teszi hozzá a lap.

Orbán Viktor tegnap a Polgárok Házában azt hangsúlyozta, hogy a népszavazás komoly esély a változtatásra, a hazugságok megállítására. Ezért arra szólított fel, hogy nem elég otthon ülve tiltakozni a kormány politikája ellen, hanem el kell menni szavazni, különben jönnek az újabb megszorítások és hazugságok - számolt be az eseményről a Magyar Nemzet. Egy friss felmérés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés