Előfizetői tartalom

A gazdaságélénkítő csomag minél előbbi elfogadását sürgeti Bush

Portfolio
Az amerikai gazdaság bizonytalan, a lakáspiac gyenge, a munkanélküliség valamint az infláció emelkedik - ismerte el Bush, tegnap esti évértékelő beszédében. Fokozatosan erősödnek az amerikai gazdaság kilátásaival kapcsolatos aggodalmak - véli az amerikai elnök, néhány nappal azután, hogy a Fehér Ház vezetői egy 150 milliárd dolláros gazdaságélénkítő tervről egyeztettek.

Bush szerint a gazdaság lassulása várható, ezért fontos, hogy a gazdaságélénkítő csomagot minél előbb elfogadja a kongresszus. Hosszú távon viszont az amerikai lakosság bízhat a gazdaság növekedésében - nyilatkozta Bush. Bush a gazdaságélénkítő csomag minél előbbi elfogadásán túl arra kérte, a döntéshozókat, hogy ne emeljék az adókat. Szerinte a 2001-ben és a 2003-ban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés