Előfizetői tartalom

Az idén már minden csaló megbukhat a gázártámogatással

Portfolio
Folyamatosan ellenőrzik a igényléseket, Várhatóan csaknem minden gázártámogatásra beadott kérelmet ellenőrizni fognak az illetékes hivatalok, miután folyamatos ellenőrzésre állnak át - mondta Vidorné Szabó Györgyi, az MSZP országgyűlési képviselője. Az Info Rádió tudósítása szerint eddig mintegy 1.6 millió igénylés érkezett.

Tavaly szúrópróbaszerűen ellenőrizte az államkincstár az adóhivatallal együtt az igényléseket, idén azonban folyamatos lesz a vizsgálat. Ez azt jelenti, hogy szinte minden kérelmet ellenőrizni fognak. 2007-ben 150 ezer jogosulatlan igénylést találtak. Újdonság, hogy az igénylésnél fel kell tüntetni a háztartás minden tagjának adószámát. A szocialista politikus elmondta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés