Előfizetői tartalom

Nem a versenyképesség javítása a fő célja a 2009-es adócsomagnak

Portfolio
Bár még számos verzió kering a jövő évi adórendszerbeli változtatások összetételére, a tervezetek alapján már biztosnak látszik: nem a versenyképesség javítása áll a prioritási sorrend elején, hanem szociális szempontok, a változásokkal az alacsony keresetűeknek kedveznének - írja az Index saját információira hivatkozva. Internetes laptársunk úgy tudja, hogy a Pénzügyminisztérium a gazdasági tárcával közösen projektcsapatokat hozott létre, a csapatok adótípusonként vizsgálják a lehetőségeket, osztanak, szoroznak. Az Index arra is felhívja a figyelmet, hogy a nyilvánosság előtt egyre nagyobb volumenűnek jelzik a jövő januárra beharangozott adócsomagot.

Kapcsolódó cikkünk2008.01.22 08:48Veres: drasztikus adóváltozások jönnek, egy hónapig egyeztetnek mégEgyre nagyobb adócsökkentésről beszélnek kormányzati tisztviselők. Tegnap Veres János pénzügyminiszter az APEH és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara közös rendezvényét követően újságíróknak arról beszélt, hogy 200 milliárd forintos adómérséklésre lenne tér jövőre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés