Előfizetői tartalom

Indul a HospInvest az egri kórház tenderen

Portfolio
2008. január 17-én Magyarország első és egyik legnagyobb professzionális egészségügyi szolgáltatásokat nyújtó cége, a HospInvest Zrt. bejelentette, hogy elindul az egri Markhot Ferenc Kórház működtetésére kiírt pályázaton, továbbá leadásra kerülő pályázatához csatolja majd "Kinyújtott kéz" programját, mely előtérbe helyezi a betegek érdekeit, az egészségügyi szolgáltatások színvonalának javítását, hogy minden beteg azonos esélyt kapjon az ellátáshoz. A program öt pontját a HospInvest Zrt. önmagára nézve kötelezőnek ismeri el, és ezt kéri versenytársaitól is.

A HospInvest Zrt. sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy elindul az egri Markhot Ferenc Kórház működtetésére kiírt pályázaton, és pályázati anyagát január 21-én adja le. A HospInvest célja kedvező eredmények esetén az egri kórház üzemeltetése a betegek szolgálatában az alkalmazott európai modell alapján, hogy költséghatékony megoldások mellett minőségi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés