Előfizetői tartalom

Elsők vagyunk az uniós pénzek felhasználásában

Portfolio
Magyarország az első helyen áll az Európai Unió tizenkét új tagországa között az uniós pénzek felhasználásában a 2004-2006-os források mutatói alapján - jelentette be Danuta Hübner, az Európai Bizottság regionális politikai felelőse csütörtökön Brüsszelben, Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszterrel folytatott találkozója után.

Bajnai Gordon elmondta, hogy az első nemzeti fejlesztési tervhez kapcsolódó pénzeknek eddig 87 százalékát fizették ki a pályázóknak, a végleges felhasználás pedig megközelítheti a 100 százalékot. Danuta Hübner megjegyezte, hogy mostantól nagyobb kihívás elé kell majd néznie mind a kormánynak, mind pedig önkormányzatoknak, mivel a következő években az eddigi források...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés