Előfizetői tartalom

Kezeket a billentyűzetre, szemeket a monitorra! - Jönnek a készletadatok

Portfolio
Az olaj (WTI) februári határidős árfolyama a tegnapi emelkedést követően a 96 dolláros szint felett tartózkodik, a befektetők többsége a mai amerikai olajkészlet adatokat várja. Van is mire figyelni, hiszen a nyersolajkészletek nyár közepén meginduló apadása egyre csak gyorsul, így a készletek utoljára két évvel ezelőtti szinten tartózkodnak.

A Bloomberg által készített konszenzus szerint az amerikai Energia Információs Hivatal által 16:30-kor közzéteendő nyersolajkészletek 2.1 millió hordóval eshettek. A készletek további apadása az olaj árfolyamának rövid távon minden bizonnyal támaszt jelentene, annak folyamatos apadása 2007 második felében is hozzájárult az olajár emelkedő trendjéhez.A készletadatoknak szentelt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés