Előfizetői tartalom

Vagyonosodási vizsgálatok 2007-ben: mi a mérleg?

Portfolio
Hiába kezdett bele 15 ezernél is több vagyonosodási vizsgálatba az APEH tavaly, amiből 11 ezret le is zárt, de még közelítőleg sem tudni, hogy idén mennyi eljárást terveznek. Az adóhatóság erejét a minimum adóval kapcsolatos ellenőrzés nagyban leköti. A vagyonosodási vizsgálatok döntő részével átlagosan nevetségesen alacsony, 900 ezer forintos adóhiányt sikerült feltárni.

Kipipálhatja a feladatot az APEH, tavaly a kitűzött 10 ezer helyett 11 025 vagyonosodási vizsgálatot zárt le - adott számvetést Szikora János, az adóhivatal elnöke a 2007-es évet értékelve az Index beszámolója szerint. Ezen felül még közel négyezer eljárásba bele is kezdtek a revizorok, de határozatot még nem hoztak. Nagyhalak és kishalak A vizsgálatok eredményességéről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés