Előfizetői tartalom

Már remegnek a piacok az új lakáspiaci adatok előtt (USA-előzetes 2.)

Portfolio
Ma délután két makrogazdasági adat érkezik az Egyesült Államokból. Háromnegyed négykor jelenik meg a chicagoi beszerzési menedzser index, illetve négy órakor pedig az újlakás-értékesítések novemberi alakulásáról szóló jelentés lát napvilágot, amely a globális pénzpiaci problémák következtében szigorodó hitelnyújtási feltételek negatív hatását továbbra is tükrözheti.

Háromnegyed négykor jelenik meg a chicagoi beszerzési menedzser-index decemberi adata, amely - a hosszú távú idősor alapján - ez az egyik legpontosabb előrejelző indikátora az egész amerikai feldolgozóiparnak (jól együtt mozog a jövő héten megjelenő ISM-index-szel). A piaci konszenzus szerint az index az év utolsó hónapjában 52.9 pontról 52 pontra süllyedhet, így november...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés