Előfizetői tartalom

Kérdések és válaszok az új egészségbiztosítási törvényhez

Portfolio
Hónapokig tartó tárgyalássorozat és kiélezett tegnap esti szavazás után elfogadta a parlamenti többség az új egészségbiztosítási törvényt. Ez inkább a finanszírozás rendszerében hoz jelentős változásokat, a betegek egyelőre kevés változást érzékelnek. 2008 nyarán lehet majd pénztárat választani, de aki nem választ, az is biztosított marad. Az új rendszer 2009-től indul. Az Index összeállítása következik a változások kapcsán felmerülő kérdésekkel és válaszokkal.

Kapcsolódó cikkünk2007.12.18 07:55Megszavazták az egészségbiztosítási törvényt - vége a sztrájknak (2.)Olyan biztosítási rendszer lesz nálunk, mint az Egyesült Államokban? Nem. Az USA-ban üzleti biztosítás működik. Az ember ott úgy szerződhet a biztosítóval, hogy előbb megnézik, milyen betegségei, egészségügyi kockázatai és várható költségei vannak, és ennek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés