Előfizetői tartalom

Bírálatot kaptunk az EU-tól - tiltsuk meg a korai nyugdíjba vonulást?

Portfolio
"Korlátozott előrehaladást ért el 2005 és 2007 között Magyarország a lisszaboni versenyképességi célok elérését szolgáló nemzeti reformprogram végrehajtása során - állapítja meg az Európai Bizottság a tagországok nemzeti programjainak idei értékelése kapcsán. Ezzel Magyarország Lengyelországgal együtt a legkritikusabb értékelést kapta Brüsszeltől.

A foglalkoztatás gondjainak enyhítésén túl Brüsszel azt várja Magyarországtól, hogy folytassa az államháztartási deficit és az államadósság tartós csökkentésére irányuló intézkedések megvalósítását, és ennek során az eddigieknél jobban összpontosítson a kiadási oldalra - foglalta össze a Világgazdaság. Az EU a nyugdíj- és az oktatási mellett az államigazgatás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés