Előfizetői tartalom

MNB-közlemény: nagyon figyelünk az OÉT bértárgyalásokra (2.)

Portfolio
A most pénteki újabb OÉT-tárgyalási forduló és a jövő hétfői kamatdöntés előtt közleményt adott ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a jelenleg is zajló, a versenyszféra 2008. évi béreiről folyó tárgyalások kapcsán. Ebben arról tájékoztat a jegybank, hogy az elmúlt héten Simor András MNB-elnök kezdeményezésére eszmecserére került sor az intézmény és az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) munkavállalói illetve munkáltatói oldalának képviselői között. Az alábbiakban a közleményt teljes terjedelmében változtatás nélkül közöljük.

"A Magyar Nemzeti Bank fokozott figyelemmel kíséri az Országos Érdekegyeztető Tanácsban folytatódó, a versenyszféra 2008. évi bérajánlására vonatkozó tárgyalásokat. Az MNB szakmai megbeszéléseket folytatott az OÉT munkavállalói illetve munkáltatói oldalának képviselőivel." "A Magyar Nemzeti Bank vezetése az elmúlt hét során eszmecserét folytatott az Országos Érdekegyeztető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés