Előfizetői tartalom

Marad a vizitdíj, de nem feltétlenül mi fizetjük

Portfolio
Ha a biztosított hajlandó részt venni preventív szűrővizsgálatokon az adott regionális egészségügyi biztosító pénztár átvállalhatja a vizitdíj-fizetést a pénztártagoktól - döntött ma az Országgyűlés az egészségbiztosítási törvényjavaslathoz beterjesztett módosító indítványok kapcsán. A törvényszöveg végleges verziójára a jövő hétfői szavazásig kell várni.

Fegyelmezetten, a kormánnyal és a koalíciós partnerrel szavazott az MSZP-frakció kedden, az egészségbiztosítási rendszer megváltoztatásáról szóló törvényjavaslat módosító indítványairól - foglalja össze a fejleményeket a Független Hírügynökség. Ennek kapcsán elvetette a T. Ház a vizitdíj és a kórházi napidíj eltörlését célzó fideszes módosítást, amelyet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés