Előfizetői tartalom

Elemzői reakciók a reggeli inflációs adatra (2.)

Portfolio
A Portfolio.hu konszenzusával egyező, 7.1%-os éves fogyasztói árdrágulásról számolt be novemberre vonatkozóan a KSH. Amint elemzésünkben kiemeltük, az inflációt elsősorban az üzemanyagok és az élelmiszerek egy része húzták fel, miközben pozitív, hogy az idényáras élelmiszerek körében megállt a gyors áremelkedés. Az alábbiakban az adatközlésre érkezett elemzői reakciókból egy-két gondolatot emelünk ki. A kommentárok teljes terjedelmükben a Portfolio.hu angol oldalán olvashatók.

Kapcsolódó cikkünk2007.12.11 09:01 A vártnak megfelelően ugrott meg az infláció: 7.1 százalék novemberben (3.)2007.12.11 10:21 Mozdulatlan forint a reggeli inflációs adatraAz általunk számított piaci szolgáltatások árindexe havi alapon stagnálást mutatott novemberben, ami némi megnyugvást adhat a monetáris tanácsnak amellett is, hogy ebben a hónapban egyébként is visszafogott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés