Előfizetői tartalom

Újabb gázáremelés jöhet áprilisban - 9-10%-kal drágul januártól az áram (2.)

Portfolio
A Népszabadság információi szerint a kormány szakértői 2008 áprilisától a januárihoz képest 7.5 százalékos gázáremelést tartanának szükségesnek. A negyedéves ármegállapítás keretében júliustól érvényes gázár-változás most még teljesen bizonytalan, az is lehet, hogy komoly áremelés lesz, de az is, hogy csökkennek az árak. Az bizonyosnak tűnik, hogy januártól 9-10 százalékkal emelkedik a lakossági áram ára - erősítették meg a lapnak kormányzati források.

Mint ismert: múlt hét végén jelentette be a távozó Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter, hogy januártól 5%-kal emelkedik a lakossági körben a gáz ára. Már akkor jelezte, hogy ez nem fedezi a költségoldali nyomást és valószínűsíteni lehetett az áprilisi újabb áremelést.Kapcsolódó cikkünk2007.12.01 21:07 5%-kal drágul januártól a gáz - áprilisban további...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés