Előfizetői tartalom

Elemzői reakciók az 1%-os GDP-növekedési adatra

Portfolio
Az előzetesen közzétett 1.1%-osnál is lassabb ütemben, 1.0%-kal nőtt a magyar gazdaság 2007 harmadik negyedévében a naptári hatás kiszűrésével - közölte ma a KSH a részletes adatot. Negyedéves alapon a bővülési ütem stagnálásról 0.3%-osra "gyorsult". Az alábbiakban az elemzői reakciókból csupán néhány gondolatot emelünk ki. A kommentárok teljes terjedelmükben a Portfolio.hu angol oldalán olvashatók.

Kapcsolódó cikkünk2007.12.07 09:00 Mélyponton a gazdaság - Tudtunk még kisebb növekedést felmutatni Tóth Gyula, az UniCredit bécsi elemzője szerint a mai GDP-statisztika legfőbb meglepetése az importnövekedés valódi mértéke volt: az 5.9%-os negyedév/negyedéves szezonálisan kiigazított bővülési ütem 2006 első negyedéve óta a leggyorsabb. Bár a negyedéves alapú GDP-növekedés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés