Előfizetői tartalom

Fontos makroadatok jönnek délután (USA-előzetes)

Portfolio
Délután a pénteki amerikai kormányzati munkaerőpiaci felmérés lényeges előrejelző indikátora jelenik meg az ADP-jelentés formájában (14:15-kor), majd a felülvizsgált termelékenységi és termékegységre eső bérköltség-adatok látnak napvilágot a harmadik negyedévre (14:30). Délután négy órakor a szolgáltatói beszerzési menedzser index novemberi értékét teszik közzé az októberi ipari megrendelések alakulásával együtt.

Bár az elmúlt hónapokban többször korlátozott pontosságú volt az ADP cég által közölt foglalkoztatottsági jelentés előrejelző szerepe a rá két napra megjelenő kormányzati felméréssel kapcsolatban, mégis fontos iránymutatással szolgálhat a pénteki adat előtt, amely az amerikai kamatcsökkentési várakozásokat komoly mértékben befolyásolhatja. A piac arra számít...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés