Előfizetői tartalom

Tovább erősödött a forint, csúcsdöntő hangulatban a cseh korona

Portfolio
A reggeli stabil 254.30 körüli nyitást követően közel egy egységgel erősödött a forint az euroval szemben és bő két hetes csúcsra jutott. A cseh korona ma már a második egymást követő napon döntött történelmi csúcsot a közös európai fizetőeszközzel szemben. A térség többi devizája is erősödött, mely alapvetően Ben Bernanke Fed-elnök tegnap esti beszédének üzenetével függ össze, annak alapján ugyanis most már szinte biztosra veszik a befektetők, hogy december közepén újabb Fed kamatvágás lesz.

eurhufcomp A forint/euro jegyzések délre 253.50-ig süllyedtek a kedvező feltörekvő piaci hangulatban, míg a cseh korona 26.20-ig izmosodott az euroval szemben, amely erősebb, mint a tegnapi cseh kamatemelést követő erősödési hullámban kialakult árfolyamszint.Kapcsolódó cikkünk2007.11.29 12:37Kamatot emelt a cseh jegybankA magyar állampapírok másodpiacán a javuló feltörekvő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés