Előfizetői tartalom

Mérsékelten nőtt a vásárlási hajlandóság az USA-ban (3.)

Portfolio
A vártnál 0.1 százalékponttal lassabban 0.3%-kal nőttek havi alapon októberben az amerikai személyes kiadások. Ez arra utal, hogy a pénz- és tőkepiaci turbulencia következtében továbbra is érezhető a vásárlási hajlandóság visszaesése. Az amerikai személyes jövedelmek emelkedése pedig 6 hónap óta októberben volt a legalacsonyabb.

Az amerikai személyes jövedelmek is a várakozásoknál (0.4%) visszafogottabb mértékben, 0.2 százalékkal emelkedtek. Így a személyes kiadások és jövedelmek azonos mértékben bővültek októberben, míg eddig a jövedelmek emelkedése meghaladta a kiadásokét. Szeptemberben a jövedelmek 0.4, míg a kiadások 0.3 százalékkal növekedtek.A fogyasztási kiadások mérsékelt emelkedése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés