Előfizetői tartalom

Mi várható ma? (USA előzetes)

Portfolio
Ma délután két fontos amerikai makrogazdasági jelentés is érkezik, az S&P-Case-Shiller harmadik negyedéves amerikai lakásár-indexe, valamint a Conference Board által kalkulált novemberi fogyasztói bizalmi index. Az előbbi az ingatlanpiac fontos indikátora, az utóbbi pedig viszonylag jó indikációt ad a fogyasztás változására, így komoly mozgást hozhat az árfolyamokban.

A ma délután három órakor megjelenő amerikai lakásár-index-szel kapcsolatban (az amerikai ingatlanpiac fokozatos korrekciójának következtében) a lakásárak erőteljesebb esésére számítanak az elemzők mint a második negyedévben. A piaci konszenzus -4.1 százalék év/év alapon a második negyedévi -3.2 százalékkal szemben. A lakásárak csökkenése közvetetten az amerikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés