Előfizetői tartalom

Mit kell tenni, hogy jövőre is kapjunk gáz- és távhőtámogatást?

Portfolio
Mindazoknak, akiknek 2007-re már megítélték a támogatást, november 20-ig levélben küld új igénylőlapot a Magyar Államkincstár (MÁK). Aki viszont még nem kapott támogatást, az a MÁK bármelyik kirendeltségének beadhatja az igénylőlapot. A kitöltött kérelemhez mellékelni kell a gázszámla, új fogyasztási hely esetében pedig a szerződés másolatát, társasháznál a közös képviselő nyilatkozatát és a közös gázszámla másolatát.

Amint a támogatási rendszer változtatásának október 30-i tájékoztatója kapcsán már összefoglaltunk, több tényező nem változik, míg néhány lényeges ponton módosul jövőre a szisztéma. Az egyik fontos változás az, hogy akinek a beadványát január 1-jéig a MÁK nem hitelesíti, nem kaphat a jövő év elejétől támogatást (idén aki március végéig beadta és elfogadták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés