Előfizetői tartalom

Többet tudunk meg a napokban a két legnagyobb kockázatról

Portfolio
Az előttünk álló hét a friss gazdasági növekedési és inflációs adatok megjelenésének jegyében fog telni mind hazai, mind régiós, mind fejlett piaci vonatkozásban. Mint ismert, főként az olajárak miatt az inflációban felfelé, míg az amerikai lassulás miatt a gazdasági növekedésben lefelé mutatkozó kockázatok mutatkoznak világszerte.

Magyarországon makrogazdasági szempontból ritka, hogy keddtől minden munkanapon jelenik meg valamilyen fontos jelentés: kedden az októberi inflációs adatok, szerdán a harmadik negyedéves GDP-bővülési, csütörtökön a felülvizsgált szeptemberi ipari termelési, míg pénteken a szeptemberi létszám és kereseti statisztikák.A régióban ma a szlovák inflációs adat, holnap a GDP-növekedési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés