Előfizetői tartalom

Szusszant egyet az olajár

Portfolio
Kismérétékben, 0.3%-kal csökkent tegnap és 0.8%-kal ma a WTI decemberi határidős árfolyama. Miután a tegnap közzétett amerikai olajkészlet adatok a várakozásoknak nagyvonalakban megfeleltek, az olajár lefele vette az irányt, majd nap végére sikerült visszakapaszkodnia. Azok, akik korábban a 100 dolláros szint elérését remélték az adatoktól, csalódva értékelhették a számokat.

Kína szeptemberben 2.66%-kal importált kevesebb olajat, mint egy hónappal azelőtt, azonban a tavalyi hasonló időszaki értéket 1.5%-kal múlja felül. Az év első kilenc hónapja azonban jelentős, 13.6%-os növekedést hozott a kínai olajimportban a korábbi hasonló időszakhoz képest.A tegnapi olajkészletadatok nem mutattak jelentős eltérést a várakozásokhoz képest, így a befektetők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés