Előfizetői tartalom

25%-os BKV jegy- és bérletár-emelés jön?

Portfolio
Az InfoRádió értesülései szerint a BKV illetékesei három változatot dolgoztak ki a jövő évi tarifaemelésre, amelyek közül az egyik az lehet, hogy átlagosan akár 25%-kal is emelkedhetnek a jegy- és bérletárak. A szakmai egyeztetéseken felvetődött még, hogy bevezetik a csúcsidei és a hétvégi bérletet, valamint hogy az éjszakai járatokra ne legyen érvényes a bérlet, csak jeggyel lehessen utazni.

Egy szakmai egyeztetésen levő előkészítő anyag szerint három változat készült a BKV jövő évi tarifaemelésére, ami egy átlagosan 11-12 százalékos, egy 17-18 százalékos és egy 22-25 százalékos drágulást tartalmaz. Az anyagot még a BKV igazgatósága és a főváros vezetése is megtárgyalja, mielőtt a november végi közgyűlés elé kerülne. A dolgozói bérlet ára a jelenlegi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés