Előfizetői tartalom

Hogyan változott a cégek helyzetmegítélése? - az Ecostat legfrissebb felmérése

Portfolio
Az ECOSTAT konjunktúra-index október során szinte változatlan maradt a szeptemberi közepes értékhez képest, értéke 93 százalék. Éves szinten érvényesült az a korábbi tendencia, mely szerint a nagyobb cégméret általában magasabb üzleti bizalommal jár együtt. Az utóbbi hónapokban ugyanakkor csökkent a különbség a legnagyobb és a legkisebb vállalatok bizalmi indexei közötti különbség.

A TOP-100 nagyvállalatok egyre nagyobb többsége (73%) a makrogazdasági konjunktúra szinten maradását helyezte kilátásba - a gazdaság javulására illetve romlására kevesebben számítanak, míg saját vállalkozásuk rövid távú (6 hónap) üzleti lehetőségeit a szeptemberinél lényegesen optimistábban ítélték meg a cégek. Abelföldi értékesítési lehetőségeket és a külföldi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés