Előfizetői tartalom

Mindenki a kamatokat lesi a következő napokban - izgalmas szünnapok

Portfolio
Meglepően sok jegybank határoz a következő három napon az irányadó rátájáról, így nem kérdés, hogy mire figyelnek ekkor a piaci szereplők. Igen izgalmas helyzet az, hogy csütörtökön és pénteken Magyarországon munkaszüneti nap lesz, míg a fontosabb piacok nyitva tartanak, így a szerda esti Fed kamatdöntést, illetve a csütörtöki és pénteki fejlett piaci adatáradatot mi nem tudjuk piaci szempontból lekövetni, leghamarabb csak november 5-én, jövő hétfőn.

Magyarországon az előttünk álló három napon piaci szempontból a legfontosabb a mai MNB kamatdöntés lesz. A portfolio.hu felmérésében az elemzők mérsékelt többsége a 7.50%-os ráta szinten tartását jósolta, míg más felmérések teljesen megosztott elemzői kart jeleztek.Kapcsolódó cikkünk2007.10.24 15:07 Portfolio.hu-felmérés: lehetne kamatot vágni, de nem kellene elkapkodni2007.10.25...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés