Előfizetői tartalom

Másfél éves mélypontra esett a michigani fogyasztói bizalni index

Portfolio
A vártnál nagyobb mértékben csökkent októberben a michigani körzet felülvizsgált fogyasztói bizalmi indexe az Egyesült Államokban. Ez további érv a jövő szerdai Fed kamatcsökkentéshez. A dollárra emellett sem hatott érdemben negatívan önmagában az adatközlés (délután újabb történelmi mélypontra süllyedt az euróval szemben 1.44 közelében).

eurusdcomp A fogyasztói bizalmi index a szeptemberi 83.4 pontról másfél éve a legalacsonyabb szintre: 80.9 pontra csökkent októberben, míg az előzetes adat 82.0 pont volt és a piac mára ennek megerősítését várta. A történelmi csúcsokat döntögető olajárak (melyek csökkentik a lakosság energiaszámlán kívül rendelkezésre álló jövedelmét) nyomán várható volt egy negatív...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés