Előfizetői tartalom

Kovács Árpád: el kellene gondolkodnia arról a kormánynak, hogy...

Portfolio
A kormánynak meg kellene vizsgálnia, hogy folytassa-e az ellátórendszerek átalakítását, vagy inkább keressen békét az érintett szervezetekkel, és így lassítson a reformok ütemén - fejtette ki az Állami Számvevőszék elnöke az InfoRádió Aréna című tegnap esti műsorában. Kovács Árpád szerint pénzügyi szempontból egyensúlyban tartható a jövő évi költségvetés, de a 2008-as büdzsé tervezete kockázatokat is rejt magában.

A 2008-as költségvetés kisebb eltérésekkel a konvergenciaprogram számai mentén mozog - mondta az ÁSZ elnöke, aki jelezte: az optimista számítások mellett a szervezet elemzést készített arra vonatkozóan is, milyen következményei lehetnek, ha 2009-ben nem indul meg a gazdasági növekedés. Hangsúlyozta: nem szabad azt a látszatot kelteni, hogy az uniós források mindenre megoldást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés