Előfizetői tartalom

Horváth: 2009-ig nem emelkedik az egészségbiztosítási járulék

Portfolio
Az egészségügyi miniszter szerint 2009-ig biztosan nem emelkedik az egészségbiztosítási járulék mértéke. Horváth Ágnes az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta: a jelenleginél nagyobb hatékonysággal működő új egészségbiztosítási rendszer megteremti majd a pénztárak költségét és nyereségét. Az egészségbiztosítás reformját tartalmazó törvénytervezetről folyamatosan zajlanak a szakmai és a koalíciós pártok közötti egyeztetések - tette hozzá.

2009-ig biztosan nem emelkedik az egészségbiztosítási járulék mértéke - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Horváth Ágnes. Az egészségügyi miniszter kiemelte: 15-20 múlva év szembe kell nézni azzal, hogy öregszik a társadalom, és meg kell vizsgálni, van-e elegendő járulékbefizetés, amiből el lehet látni a szükségleteket. Horváth Ágnes szerint a magánbiztosítók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés