Előfizetői tartalom

Nincs visszaút az állami nyugdíjrendszerbe: senki nem akarta, mégis majdnem megtörtént

Portfolio
Nem állít ki éppenséggel jó bizonyítványt a kormányzati jogszabályalkotásról az a már-már paródiába hajló eseménysor, ami a nyugdíjrendszer módosításával kapcsolatban lezajlott. Néhány óra leforgása alatt a kormány kihátrált a módosító indítvány mögül, amely lehetővé tenné a visszalépést az állami nyugdíjpillérbe. Pedig a szakértők által mereven elutasított ötletet koalíciós képviselők jegyezték, és órákkal korábban a kormány még támogatta. Az indítványt aztán csütörtök reggel vissza is vonták. - írja az Index.

Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter kiakadt az elképzeléstől, hogy a 49 év felettiek egy egyszeri akció keretében visszaléphessenek az állami nyugdíjrendszerbe. Kormányhoz közeli forrásoktól származó információink szerint az ő kezdeményezésére határolódott el a kabinet tegnap késő este a tervtől. Az Országgyűlés gazdasági bizottságának ülésén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés