Előfizetői tartalom

Megtartotta alakuló ülését a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács

Portfolio
A mai napon megtartotta alakuló ülését a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács (Tanács), mely a Magyar Állam nevében az állami vagyon feletti tulajdonosi jogok és kötelezettségek összességét gyakorolja. Az alakuló ülésén a Tanács döntést hozott ügyrendjéről és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. megalakulásáig szóló döntési mechanizmusáról. A Tanács a feladatait a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. útján, annak ügyvezető szerveként látja el.

A Tanács az állami vagyonról szóló 2007. évi CVI. törvény alapján, az abban meghatározott feladat és hatáskörrel, az állami vagyon feletti tulajdonosi jogok és kötelezettségek összességének a Magyar Állam nevében való gyakorlására, továbbá az MNV Zrt. működésével kapcsolatos, a törvényben meghatározott jogok gyakorlására létrehozott, jogi személynek nem minősülő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés