Előfizetői tartalom

3 évig kiléphetnek a magánnyugdíjpénztárakból az 50 év felettiek!

Portfolio
Egyszeri akció keretében 2008. január 1. és 2010. december 31. között a legalább 50 évesek ott hagyhatják a magánnyugdíjpénztárukat - hívja fel a figyelmet az Index a kormány által elfogadott döntésre, amelyet az adócsomaghoz benyújtott egyik módosító indítványban dugott el. A döntésről hamarosan levelet is fognak kapni az érintettek.

A kormány döntött: aki 2008. január 1-jén vagy azt megelőzően betölti az 50. életévét, és önként lépett be korábban az egyik magánnyugdíjpénztárba, az 2010 végéig visszaléphet az állami rendszerbe. A kabinet a minden bizonnyal óriási visszhangot kiváltó, sok tízezer embert és a magánnyugdíjpénztárakat súlyosan érintő döntést azonban nem verte nagy dobra, vagyis...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés