Előfizetői tartalom

Putyin mégis marad? - megvan a megoldás

Portfolio
2008-ban jár le Vlagyimir Putyin orosz elnök második mandátuma. A törvények szerint Putyin a következő periódusra nem újraválasztható, ugyanakkor az orosz hatalom feje már korábban érzékeltette, hogy nem kívánja kezéből kiadni az irányítást. A legújabb fejlemények szerint Putyinnal a választások után jó eséllyel a miniszterelnöki székben találkozhatunk.

Putyin elvállalta az Egységes Oroszország listájának vezetését a decemberben esedékes parlamenti választásokon. Ezzel az elnök világossá tette, hogy a miniszterelnöki pozíció megszerzésére törekszik az elnöki mandátum lejártával. Putyin hatalmának folytatódása a befektetők szemében egyfajta garncia is arra, hogy Oroszországban továbbra is a rend és a viszonylagos béke...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés