Előfizetői tartalom

Megszűnne az Egészségügyi Minisztérium? - Kóka cáfol

Portfolio
"Még a költségvetés elfogadása előtt lehetséges egy átfogó kormányátalakítás", amelynek keretében "eltávolítanák a kabinet egyik legnagyobb tehertételét, Horváth Ágnest", akinek tárcáját összevonnák a munkaügyi és szociális minisztériummal - írja a Magyar Nemzet szocialista forrásokra hivatkozva. Kóka János, az SZDSZ elnöke a köztévé ma reggeli adásában teljesen alaptalannak nevezte a lap állításait, a párt ragaszkodik a mostani három minisztériumához a kormányban.

Az MN egyébként azt is írta, hogy a kormányátalakítás további minisztériumok irányítását is érintené, így a külügyi, a gazdasági, az önkormányzati és területfejlesztési tárcák élén is változás várható. A lap szerint az egészségügyi tárca "eltüntetéséért" cserébe az SZDSZ megkapná a távozó Gönz Kinga-vezette külügyi tárcát Eörsi Mátyás vezetésével....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés