Előfizetői tartalom

Gyurcsány a nyugdíjreform témáját feszegeti blogjában

Portfolio
A közelmúltban Magyarországra látogató Nicolas Sarkozy francia elnök lépéseit "hívta segítségül" Gyurcsány Ferenc, amikor a nyugdíjreformmal kapcsolatos kérdéskört feszegette múlt pénteki internetes naplójában. Sarkozy a napokban egymás után jelentette be reformlépéseit, melyek többek között az elmúlt évtizedekben kiépült kiterjedt nyugdíjkedvezmény-rendszert újragondolását, a szabályrendszer egységesítési igényét jelentik. A magyar kormány hasonló törekvéseiről jelent meg hír a múlt héten az egyik napilapban.

Kapcsolódó cikkünk2007.09.17 08:57 Elindult a nyugdíjreform kiszivárogtatása - korhatáremelés sokféleképpen A magyar miniszterelnök internetes bejegyzésében jelezte: "Ha a mai járulékkulcsok mellett az egész nyugdíjrendszer fenntarthatatlan, a járulékkulcsot meg nem emelni, hanem inkább csökkenteni kellene (ettől "hangos a szakmai és politikai közbeszéd"), nem nagyon marad...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés