Előfizetői tartalom

Aláírta Sólyom a vagyontörvényt

Portfolio
Miután első alkalommal megfontolásra visszaküldte a parlamentnek, amely kissé módosított is a jogszabályon, másodszorra már aláírta Sólyom László a vagyontörvényt. Ennek nyomán elhárult az akadály a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács létrejötte elől - számolt be az InfoRádió. A köztársasági elnök tehát nem fogalmazott meg alkotmányossági kifogást a módosított jogszabállyal szemben.

Sólyom László első alkalommal azt kifogásolta, hogy a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács tagjait a miniszterelnök hat évre nevezi ki és a mandátumuk csak különleges esetekben szüntethető meg. A parlament múlt hét hétfőn név szerinti szavazással fogadta el az állami vagyonról szóló törvény módosított változatát, amely szerint a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács elnökét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés