Előfizetői tartalom

Kamatdöntések mellett amerikai makroadatokra figyel a piac (előzetes)

Portfolio
A második negyedéves felülvizsgált termelékenységi és termékegységre eső bérköltség-adatok (ULC) mellett a heti friss munkanélküli segélykérelmek száma, valamint az augusztusi nem feldolgozóipari beszerzési menedzser-index látnak napvilágot ma délután az Egyesült Államokban. Ezek jelentőségét a ma kora délutáni európai kamatdöntések (BoE és EKB) elhomályosítják.

Kapcsolódó cikkünk2007.09.06 10:30 Ma BoE és EKB kamatdöntések - mire számíthatunk?Az előzetesen közzétett 1.8% helyett 2.3%-os termelékenységnövekedést becsül a piac április-június közöttre (évesített negyedéves bővülés), míg a termékegységre eső bérköltség-növekedésre 1.6%-ot az előzetes 2.1% helyett. Az első negyedévben a termelékenység 1.8%-kal, az ULC 3.0%-kal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés