Előfizetői tartalom

Növekszik a csúszás esélye az egészségbiztosítási reformban

Portfolio
Nem az a fontos, hogy 2008. januárjában mindenáron elinduljon a rendszer, hanem az, hogy működőképes legyen - érzékeltette az egészségbiztosítási modellváltással kapcsolatos megközelítést Kökény Mihály, az MSZP szakpolitikusa a Népszabadságnak. Horn Gábor, a koalíciós koordinációs felelős szabad demokrata államtitkár ugyanakkor azt hangsúlyozta, hogy a koalíciós szerződés nyári kiegészítésében a jövő januári időpont van lefektetve és ha ekkor nem indul el a rendszer, akkor félő, hogy ebben a politikai ciklusban már egyáltalán nem fog. A hónapok óta folyó huzavona egész reformra gyakorolt veszélyeire egyébként egy múlt pénteki szakmai konferencián is többen felhívták a figyelmet.

Kapcsolódó cikkünk2007.08.31 10:45Bokros: egy lépés előre, kettő hátra?2007.08.31 11:03Horváth és Molnár az eü-reformról: más sorrenddel kellett volna elkezdeni (2.)Kökény Mihály a koalíciós viták miatt elképzelhetőnek tartja, hogy többlépcsős jogalkotási folyamat előzi meg a rendszer indítását. Hangsúlyozta a lapnak: az az érdeke valamennyi illetékesnek, hogy olyan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés