Előfizetői tartalom

Megkezdődött a Magyar Évad Kínában - hídfője leszünk az ázsiai óriásgazdaságnak

Portfolio
Gyurcsány Ferenc pekingi megnyitójával hivatalosan is megkezdődött tegnap a kilenc helyszínen jövő áprilisig tartó Magyar Évad Kínában. A gazdasági, kulturális és turisztikai rendezvénysorozat gazdasági és üzleti fórummal indult, amelyen a magyar miniszterelnök mellett a kíséretében lévő mintegy száz magyar és több száz kínai üzletember vesz részt. Már megszületett az első szerződés is az évad nyitásával kapcsolatban: mától új bérlője van a budapesti Asia Centernek és a China Martnak - írja a Világgazdaság.

A magyar évad fő célja egy modern, fejlett iparú, vonzó kultúrájú Magyarország-kép bemutatása. A gazdasági programok között nagy hangsúlyt kap a magyar áruk bemutatása, a tudományos-technológiai együttműködés, a befektetési lehetőségek megismertetése. A magyar fél kiemelten fontosnak tartja tudatosítani: Magyarország hídfőszerepet tölthet be az unió és a távol-keleti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés