Előfizetői tartalom

Nem félnek a hazai nagyvállalatok

Portfolio
Nincs nyoma a hazai nagyvállalati körben az uniós konjunktúra lanyhulásának, a top 100 kör vezetői továbbra is kedvezőnek ítélik kilátásaikat - derül ki az Ecostat kutatóintézet legfrissebb felméréséből. A 2007 augusztusi top 100 konjunktúra index értéke 103.4 százalék, három százalékponttal magasabb a júliusinál. A bizalmi mutatókból kirajzolódó trend augusztusban megtartotta emelkedő pályáját, részben korrigálta a júliusi visszaesést.

A hazai gazdaság rövid távú lehetőségeiről a nagyvállalatok egyharmada nyilatkozott derűlátóan. Helyzetünk rosszabbodásával augusztusban a cégek 8 százaléka számolt. A javulást és a stabilitást megjelölő cégek magas aránya a nagyvállalatok bizalomerősödésére utal.Saját vállalkozásuk hat hónapon belüli lehetőségeit javulónak értékeli a cégek 36 százaléka...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés