Előfizetői tartalom

Holnap átadják az M3-as új, 39 km-es szakaszát

Portfolio
Holnap délután kettő órakor adják át a forgalomnak az M3-as autópálya Görbeháza és Nyíregyháza közötti 39 km-es szakaszát. Az eseményen Kóka János, gazdasági és közlekedési miniszter, illetve Reményik Kálmán, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. elnök-vezérigazgatója mellett Gyurcsány Ferenc miniszterelnök is részt vesz. A holnap átadásra kerülő szakasz mintegy egy évet csúszott, mert területszerzési, illetve régészeti problémák akadályozták az építkezőket.

Mint ismert, múlt héten adták át az M7-es Becsehely-Nagykanizsa közötti 18.1 km-es szakaszát, előtte augusztus elején a Zamárdi és Balatonszárszó közötti 14.7 km-es szakaszát a Kőröshegyi Völgyhíddal. Nyáron már használhatták a közlekedők a dunaújvárosi Duna-hídat a hosszá kapcsolódó útszakasszal. Ezek a fejlesztések is elvileg tavaly kerültek volna átadásra. Egyetlen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés