Előfizetői tartalom

Mire nyitja a piac a hidegzuhanyt?

Portfolio
Az amerikai makrogazdasági jelentéseket kiemelt figyelemmel követi a piac, a dollár árfolyamában és a tőzsdeindexekben olykor komolyabb turbulenciát gerjeszthet egy-egy statisztika. Melyek ezek, és miként érdemes szemlélni őket? Egyáltalán mire jó az ilyenek vizsgálata? Ezekben a kérdésekben szeretnénk segíteni az Olvasónak cikksorozatunkban.

A BLS inflációs mutatói. Első körben a konjunktúraindexek használatáról volt szó, majd azt követő cikkeinkben a reálgazdasági statisztikákat tárgyaltuk, amelyek egy-egy szektorra vonatkoznak csak, illetve amelyek az egész gazdaságról képet adnak. Most az inflációs számokról beszélünk majd. A jelentéseket a már ismert, a piac által használt skálán értékeljük fontosságukat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés