Előfizetői tartalom

Inflációs jelentés: mezőgazdasági ársokk, szigorodó állam? - az MNB szakértői válaszolnak

Portfolio
A mai napon dönt a Monetáris Tanács az irányadó kamatokról. Emellett publikálásra kerül a legfrissebb Inflációs jelentés is (időközi felülvizsgálat), mely számos érdekes kérdésre, problémára világíthat rá: mezőgazdasági ársokk hatása, költségvetési hiány alakulása és ennek hatása a keresletre, az árfolyamatokra. A portfolio.hu fórumban a jelentés készítői válaszolnak olvasóink kérdéseire 15:00 órától. A kérdéseket már most feltehetik.

Fórum Egy hónappal ezelőtt, némi kommunikációs és taktikai döcögés után kijelölte a kamatcsökkentés útját a monetáris tanács. A júliusi kamatdöntéshez kapcsolódó közlemény és nyilatkozatok után a piac számára egyértelműnek tűnt: augusztusban borítékolható az inflációs jelentés által megtámogatott kamatcsökkentés, és az év hátralévő részében - az óvatosságot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés